.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
فرمانده معظم کل قوا ، امیر سرتیپ ستاد "سید عبدالرحیم موسوی" را به عنوان جانشین ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کردند.
پس از انتخاب "سردار سرلشکر باقری" به عنوان رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح؛"حضرت  آیت الله خامنه ای" فرمانده معظم کل قوا ، امیر سرتیپ ستاد "سید عبدالرحیم موسوی" را به عنوان جانشین ستاد کل نیروهای مسلح انتخاب کردند، پیش از این سردار سرلشکر "غلامعلی رشید" در این منصب خدمت می‌کرد.
 


**امیر سرتیپ "سید عبدالرحیم موسوی" کیست؟

امير سرتيپ سيد عبدالرحيم موسوی رئيس ستاد مشترك ارتش جمهوری اسلامی ايران در سال 1358 وارد دانشكده افسري نيروی زمينی ارتش شده و در طول سال‌های دفاع مقدس رده‌های فرماندهی را در يگان‌هاي مختلف با موقعيت طی كرده و دوره نظری دكتری مديريت دفاع ملي را در دانشگاه‌های دفاع ملی با موفقيت پشت سرگذاشته است.

جانشین جدید ستاد کل نیروهای مسلح کیست؟ + تصاویر
 

امیر موسوی که پیش از این جانشینی فرمانده کل ارتش را بر عهده داشت، پیش‌تر در سمت‌های متعددی همچون فرمانده قرارگاه عملیاتی شمال شرق، فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع)، معاون طرح و برنامه نزاجا، رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش و رئیس ستاد مشترک ارتش به خدمت مشغول بود.وی پيش از اين معاون طرح و برنامه نيروی زمينی ارتش جمهوری اسلامی ايران بوده است.  وی هم‌اکنون دانشیار در دانشگاه دفاع ملی است. و در دوره عالی دافوس نیز، نفر برتر شده است. 

در سوابق امیر موسوی، تصدی معاونت طرح و برنامه نزاجا نیز به چشم می‌خورد. ریاست اداره  عملیات ارتش و موسس و رئیس مرکز مطالعات  راهبردی ارتش نیز جزو سمت‌هایی است که امیر موسوی پیش از این تصدی آنها را برعهده داشته است.  

جانشین جدید ستاد کل نیروهای مسلح از همرزمان سپهبد شهید "صیاد شیرازی" است. وی که سابقه‌ی 96 ماه حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس را در پرونده‌ دارد، در آن دوران به‌عنوان فرمانده گردان و مدتی نیز در سمت فرمانده‌ی آتشبار لشکر 28 کردستان ایفای نقش می‌کرد. گفتنی است، امیر موسوی در سال 1376 رتبه‌ی برتر دافوس آجا را از آن خود کرد.

 

جانشین جدید ستاد کل نیروهای مسلح کیست؟ + تصاویر

 

امیر سرتیپ ستاد "عبدالرحیم موسوی" از فرماندهان با سابقه ارتش در رسته توپخانه است که در سال های دفاع مقدس نیز در همین حوزه به خدمت مشغول بود.
این فرمانده با سابقه و 56 ساله اهل قم، دوره دافوس را در سال 76 گذرانده و مدرک دکترای خود را نیز در رشته علوم دفاعی راهبردی از دانشگاه عالی دفاع ملی اخذ کرده است.



:: برچسب‌ها: امیر سرتیپ موسوی ، جانشین جدید ستاد کل ، ارتش ، جانشین فرمانده کل ارتش ، قدرت نظامی ایران ، عبدالرحیم موسوی ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : جمعه 18 تير 1395
.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پیام‌های جداگانه‌ای انتصاب امیر موسوی و سردار عبداللهی در ستاد کل نیروهای مسلح را تبریک گفت.

 امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در پیامی انتصاب امیر عبدالرحیم موسوی به سمت جانشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح را تبریک گفت.
 
در این پیام خطاب به امیر موسوی آمده است: انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که نشان از اعتماد فرماندهی معظم کل قوا ( حفظه الله تعالی) و قابلیت‌های مدیریتی و اعتقادی و نظامی جنابعالی است از سوی خود و مجموعه فداکار نیروی زمینی تبریک عرض می کنم.
 
بدون تردید این انتصاب و توانمندیهای منحصر بفرد جنابعالی زمینه حرکت شتابنده و جهادی نیروهای مسلح مطابق آنچه که خواست مولا و مقتدای مسلمانان جهان است را فراهم خواهد آورد.
توفیقات حضرتعالی را در سایه توجهات ویژه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه از خداوند منان خواستارم.
 
امیر پوردستان همچنین در پیام دیگری انتصاب سردار عبداللهی به سمت معاونت هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح را تبریک گفت.
 
در این پیام خطاب به سردار عبداللهی آمده است: انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که نشان از اعتماد فرماندهی معظم کل قوا ( حفظه الله تعالی) و قابلیتهای مدیریتی و اعتقادی و نظامی جنابعالی است از سوی خود و مجموعه فداکار نیروی زمینی تبریک عرض می کنم، بدون تردید این انتصاب و توانمندیهای منحصر بفرد جنابعالی زمینه حرکت شتابنده و جهادی نیروهای مسلح مطابق آنچه که خواست مولا و مقتدای مسلمانان جهان است را فراهم خواهد آورد، توفیقات حضرتعالی را در سایه توجهات ویژه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه از خداوند منان خواستارم.


:: برچسب‌ها: امیر پوردستان ، نزاجا ، ارتش جمهوری اسلامی ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : جمعه 18 تير 1395
.

به نقل از تلویزیون المیادین، ارتش بلژیک، شش جنگنده خود را به اردن اعزام کرد تا در حملات ضد داعش شرکت کنند.

 
شش جنگنده اف - 16 بلژیک حملات خود را ضد داعش در عراق و سوریه آغاز کردند. وزارت دفاع بلژیک پیش از این اعلام کرده بود که شش جنگنده خود را به پایگاه هوایی آمریکا در اردن اعزام می کند تا در حملات ضد داعش در عراق و سوریه شرکت کنند.
 
سخنگوی وزارت دفاع بلژیک اعلام کرد ماموریت این جنگنده‌ها یکساله است و به جای جنگنده‌های هلندی انجام وظیفه می‌کنند.

F-16 Fighting Falcon به معنای شاهین مبارز، جنگنده سبُک، کوچک و چابک آمریکایی است که شرکت جنرال داینامیکس به سفارش دولت ایالات متحده آمریکا ساخته است. نقش اصلی این هواپیما، پشتیبانی جنگنده‌های بزرگ‌تر مانند اف-۱۵ در درگیری‌های هوایی و حملات زمینی است. ۲۴ کشور از این هواپیما استفاده می‌کنند و مدل‌هائی از آن در ژاپن و ترکیه ساخته می‌شود. این جنگنده مدرن، با انواع فناوری‌های منحصر به فرد خود، نقش بسزایی در برتری هوایی نیروهای جنگنده ایفا می‌کند؛ از جمله اینکه این جنگنده از نظر تعمیرات و آماده شدن برای عملیات، بسیار سریع و ساده است.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
F16 چه زمانی متولد شد؟
 
در اوایل دهه ۱۹۶۰ با پیشرفت موشک‌های رادار نیمه فعالی چون اسپارو باعث ایجاد این تفکر در آمریکا شده بود که دیگر عصر داگ فایت به پایان رسیده و خلبانان در یک درگیری در فاصله بیش از ده کیلومتر با شلیک یک یا چند موشک هدف را شکار می‌کنند و دیگر وارد یک مبارزه پیچ در پیچ نمی‌شوند. اما این تفکر از اساس اشتباه بود، زیرا تجربه ویتنام نشان داد که موشک‌های راداری هنوز ناقص و در اول راه هستند و تنها روی کاغذ کارایی  بالایی دارند، از این رو زمانی که اف۴ تلفات بالایی داشت، آمریکا برای جایگزینی آن جنگنده چالاک را در نظر گرفته بودند.
 
در اواخر دهه ۱۹۶۰ ارتش آمریکا برای جایگزینی  اف۴ فانتوم  دست به توسعه  طرحی پیچیده زد که طی برنامه اف.ایکس در نهایت اف۱۵ به وجود آمد. در سال ۱۹۷۲ نیز مفهومی جدید با نام ال.دبلیو.اف به وجود آمد که شامل یک جنگنده ساده‌تر، سبک و بسیار چالاک بود. قرار بود این طرح جدید در کنار جنگنده اف۱۵ در نقش جنگنده بمب‌افکن خدمت کند. پنج شرکت در ۱۳ آوریل سال ۱۹۷۲ طرح‌های خود را به نیروی  هوایی ارائه کردند که طرح دو شرکت برای ساخت پیش‌نمونه انتخاب شدند. یکی طرح مدل ۴۰۱ جنرال دینامیک که بعدها وای اف۱۶ شد و دیگری طرح پی ۶۰۰ که بعد ها تبدیل  به وای اف۱۷ شد.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
اولین پروازی که نباید انجام می‌شد
 
اولین پرواز  وای اف۱۶ در پایگاه  هوایی ادواردز در ۲۰ ژانویه ۱۹۷۴ انجام شد. این پرواز  به خلبانی Phil Oestricher خلبان آزمایشگر جنرال داینامیک  انجام شد، اما به صورت کاملا اتفاقی. قرار نبود این پرواز اولین پرواز اف۱۶ باشد، در واقع  قرار بود یک حرکت سریع روی باند انجام شود اما سرعت هواپیما تا آنجایی زیاد شد که خلبان مجبور به بلند کردن جنگنده از روی زمین  شد. واقعیت این بود که سامانه پرواز دیجیتال با سیم یا همان FBW بسیار حساس بود و اولین بار بر روی اف۱۶ نصب شده بود و خلبان این پرواز مجبور به بلند کردن هواپیما شد.
 
اولین پرواز رسمی اف16 در  در ۲ فوریه سال ۱۹۷۴ انجام شد و چند ماه بعد به آزمونه‌های پروازی پیوست. وای اف ۱۶ و وای اف۱۷ در سال ۱۹۷۵ طی آزمون‌های زیادی در برابر جنگند ه‌های چون اف۴ فانتوم، اف۵ ، اف۱۴ و میگ۲۱ پرواز کردند و اف۱۶ نشان داد در تمامی زمینه‌ها از وای اف۱۷ برتر است. در ۱۳ژانویه  سال ۱۹۷۵ نیروی هوایی وای اف۱۶ را برتر اعلام و آن را برنده رقابت اعلام کرد. از جمله برتری‌های اف۱۶ چالاکی بیشتر، توان حمل تسلیحات بیشتر و داشتن یک موتور مشترک با اف۱۵ بود.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
در میان تمامی این موفقیت‌ها بود که نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا خواهان دریافت هشت فروند پیش‌نمونه؛ شامل شش نسخه تک‌سرنشینه اف۱۶ ای و دو فروند اف۱۶ بی  دوسرنشینه آموزشی اف۱۶ شد. جنگنده جدید لقب فایتینگ فالکن را به خود گرفت. اولین اف۱۶ ای در دسامبر سال ۱۹۷۶ پرواز کرد. در سال ۱۹۷۵ زمانی که نیروی هوایی آمریکا پیروزی اف۱۶ را اعلام کر، بلافاصله یک تیم کارشناسی  از دانمارک، بلژیک، هلند و نروژ برای بررسی جنگنده جدید به آمریکا سفر کردند که در نهایت تصمیم به ساخت اف۱۶ در داخل خاک اروپا برای این چهار کشور شد. گفتنی است نیروی هوایی آمریکا خود در اولین  براورد خواهان بیش از ۷۸۰ فروند اف۱۶ بود و اولین اف۱۶ در آوریل سال ۱۹۷۸ تحویل نیروی  هوایی آمریکا شد.
 
 
مشخصات F16
 
اف۱۶ دارای بالی در میانه بدنه و از یک سکان عمودی بهره می‌برد. دارای  یک ورودی هوایی ثابت در زیر  بدنه است و در بالا خروجی موتور جایگاه چتر ترمز قرار دارد. در اف۱۶، ۸۰ % بدنه از آلومینیوم، ۸% از فولاد، ۳% کامپوزیت  و ۲/۵ درصد تیتانیوم  به کار رفته است. اف۱۶ از یک موتور پرات اندوتینی اف ۱۰۰ پی دبیلو ۲۰۰  بهره می‌برد  که دارای نیروی بالغ بر ۱۴۶۲۰ پوند بدون پس‌سوز  و ۲۳۸۳۰ پوند با پس‌سوز بود. این نمونه یک نسخه اصلاح شده اف۱۰۰ پی دبلیو ۱۰۰ جنگنده اف۱۵ ای و بی بود. این هواپیما دارای یک واحد برق اضطراری و یک ژنراتور برای  تامین برق جاری هواپیما است.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
اف۱۶ به صورت شگفت‌انگیزی دارای سوخت قابل قبولی نسبت به اندازه خود است. ۳۱% از وزن کاملا  لود شده هواپیما سوخت آن است و از دامنه عملیاتی مناسبی نسبت به هم‌نسل‌های  خود هم‌چون میگ۲۹، میراژ ۲۰۰۰ و اف۱۸ برخوردار  است. همچنین می‌تواند تا سه مخزن سوخت خارجی  ۱۱۳۸ لیتری را با خود حمل کند و تمامی اف۱۶ دارای دریچه سوخت‌گیری  هوایی تلسکوپی بر روی پشت بدنه می‌باشند.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
شاهین مبارز دارای سه ارابه فرود تک چرخ است. دو ارابه فرود در میانه بدنه زیر ورودی هوایی قرار دارند و چرخ جلو نیز در زیر ورودی هوا نصب است. یک چتر ترمز نیز در یک محفظه در بالای خروجی موتور قرار دارد. خلبان بر روی صندلی پرتاب صفر صفر ای سی ایی اس ۲ قرار دارد و کابین دارای دید بسیار عالی ۳۶۰ درجه است. در داخل کابین یک اچ یو دی بر روی پنل خلبان قرار دارد و یک نمایشگر چندکاره تک رنگ در سمت چپ پنل و در بالای سر آن یک نمایشگر سی.آر.تی برای نمایش هشدار‌دهنده راداری وجود دارد. دسته هدایت در کنار خلبان است و نه میان دو پای صندلی خلبان قرار دارد که اولین‌بار است که در یک جنگنده چنین ترکیب دیده می‌شود.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
اف16 دارای یک سامانه چهارکاناله هدایت دیجیتال با سیم (FBW) است که اولین‌بار در دنیا در جنگنده اف۱۶ به کار رفت. وظیفه این سامانه در واقع  کنترل پایداری هواپیما در هنگام پرواز و تنظیم خودکار سطح کنترل هواپیما برای پایداری آن است و اولین بار برای فضاپیمای آپلو توسعه پیدا کرد. اف۱۶ دارای سامانه شناسایی دوست از دشمن و گیرنده هشداردهنده راداری ای.ال.ار ۶۹ است که آنتن‌های آن در تمام جهات نصب شده است، این جنگنده همچنین دارای ابزار فرود دقیق بر روی باند در شرایط آب‌ و هوایی نامساعد است.
 
اف۱۶ تسلیحات متنوعی دارد  و تقریبا تمامی تسلیحاتی که در دهه ۱۹۷۰ اف۴ فانتوم حمل می‌کرد، اف۱۶ نیز به آنها مسلح شد؛ تسلیحاتی دارای  یک توپ ثابت ۲۰ م م گاتیلینگ ام ۶۱ با توان آتش  ۶۰۰۰ گلوله در دقیقه. شاهین توان حمل تا ۶٫۶ تن سلاح را در نه جایگاه شامل  یکی در نوک هر بال، سه عدد زیر هر بال و یکی در زیر بدنه دارا است. این جنگنده می‌تواند تا ۲۴ بمب ۲۲۵ کیلویی مارک ۸۲ و یا چهار موشک سایندوندر، و یا تا ۱۰ موشک ماوریک و یا  بمب‌های هدایت لیزری جی.بی.یو ۱۰ و۱۲ را حمل کند و می‌تواند غلاف نشان‌گذاری لیزری و جنگ الکترونیک ای.ال.کیو ۱۳۱ و ۱۸۴ را حمل کند.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
سوابق عملیاتی F16

اولین تجربه عملیاتی اف۱۶ در خدمت ارتش آمریکا به عملیات طوفان صحرا بر ضد عراق بر می‌گردد. در این عملیات ۲۴۹ فروند اف۱۶ در مجموع ۱۳۳۴۰ پرواز بر ضد ارتش بعث انجام دادند. نسخه‌های اف۱۶ سی شرکت‌کننده در این عملیات معمولا با چهار تا شش موشک ماوریک و یا دو بمب ۹۰۰ کیلویی در کنار دو موشک سایندوندر و دو مخزن سوخت خارجی  و غلاف جنگ الکترونیک ای.ال.کیو؛ ۱۳۱ عملیات انجام دادند و نسخه دو سرنشینه اف۱۶ دی مجهز به غلاف نشان‌گذاری لیزری دست به حملات با بمب‌های لیزری زدند. در این جنگ اف۱۶ پیروزی هوایی نداشت و ۷ فروند از آن به آتش پدافند دشمن و یا حوادث غیر رزمی از دست رفت.

بعد از پایان جنگ در سال ۱۹۹۲ با تجهیز اف۱۶ به موشک هوا به هوای آمرام وظیفه گشت هوایی در مناطق پرواز ممنوع به اف۱۶  داده شد. در ۲۷ دسامبر سال ۱۹۹۲  یک اف۱۶ با شلیک یک موشک آمرام یک میگ۲۵ عراقی را سرنگون کرد. در ۱۷ ژانویه سال ۱۹۹۳ نیز یک میگ۲۳ به آتش یک آمرام سقوط کرد. از سال ۱۹۹۴ با آغاز نسل‌کشی یوگسلاوی در بسنی ناتو وارد عمل شد و در ۲۸ فوریه سال ۱۹۹۴ شش فروند جنگنده جی ۲۱ و جی ۲۲  برای  بمباران مناطقی در بوسنی وارد عمل شدند که با واکنش دو فروند اف۱۶ مواجه شدند. در نهایت یکی از جنگنده‌های یوگسلاوی با آمرام و سه فروند دیگر با سایندوندر سرنگون و دو فروند دیگر فرار کردند زیرا البته جنگنده‌های تهاجمی یوگسلاوی هیچ سلاح هوا به هوایی نداشتند. 
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
همچنین اف۱۶ در عملیات روباه صحرا درسال ۱۹۹۸ و عملیات برضد یوگسلاوی  درسال ۱۹۹۹ شرکت داشت.
 
در عملیات سال ۱۹۹۹ بر ضد یوگسلاوی یک اف۱۶ سی.جی با آتش موشک سام ۳ سرنگون شد. همچنین در این عملیات یک فروند میگ۲۹ ارتش یوگسلاوی با آتش موشک آمرام سرنگون شد و یک اف۱۶ نیز با آتش موشک  استرلا ۲ صدمه دید. در سال ۲۰۰۱ در عملیات افغانستان حضور داشت. بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ میلادی و طی حضور نظامیان آمریکا در عراق بارها نیروهای تروریست را مورد هدف قرار داد و در  سال ۲۰۱۱ بر ضد ارتش لیبی و در سال ۲۰۱۴ برضد داعش استفاده شد.
 
 
اولین به کارگیرنده عملیاتی F16 کدام کشور بود
 
اسرائیل اولین به کار گیرنده عملیاتی اف۱۶ در نبرد بود و همچنین اولین پیروزی هوایی اف۱۶ نیز به این کشور بر می‌گردد.  یک میگ ۲۱ ارتش سوریه با آتش موشک سایندوندر اف۱۶ ارتش اسرائیل در ۱۴ ژوئیه سال ۱۹۸۱ سرنگون شد. در ۷ ژوئن سال ۱۹۸۱  هشت فروند اف۱۶ به همراهی جنگنده‌های اف۱۵ این ارتش نیروگاهی در بغداد در خاک عراق را نابود  کردند. یک سال بعد در عملیات صلح برای جلیله بر فراز لبنان اف۱۶ اسرائیلی طی درگیرهایی مختلف هوایی موفق به سرنگونی ۴۴ جنگنده ارتش سوریه شامل  میگ ۲۳ و میگ ۲۱ شدند. منابع شوروی همچنان مدعی سرنگونی پنج اف۱۶ در رزم هوایی با میگ ۲۳ ام اف ارتش سوریه هستند.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
همچنین اسرائیل  در طول دهه ۱۹۸۰  و ۱۹۹۰ در جنوب لبنان و چندین بار در عملیات بر ضد حزب‌الله  و در غزه از آنها بهره برده است.
 
هلند از اف۱۶ خود در ماموریت‌های حمله به زمین در سال‌های  ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۵ در بوسنی استفاده کرد. همچنین یک اف۱۶ ارتش هلند در نبرد سال  ۱۹۹۹ بر ضد یوگسلاوی با آتش موشک آمرام، یک فروند میگ ۲۹ را سرنگون کرد. همچنین اف۱۶ هلندی بر ضد نیروی‌های طالبان در افغانستان  و بر ضد ارتش  لیبی به کار رفت. دانمارک در سال ۱۹۹۹ بر علیه یوگسلاوی از اف۱۶ استفاده کرد و همچنین شش فروند اف۱۶ این کشور در افغانستان بیش از ۷۴۰ ماموریت انجام دادند و در عملیات بر علیه ارتش لیبی نیز حضور داشتند. نروژ نیز در سال ۲۰۱۱ بر علیه لیبی استفاده کرد.
 
پاکستان در دهه ۱۹۸۰ در جریان اشغال افغانستان توسط شوروی چندین‌بار از اف۱۶ خود برای بمباران برخی مواضع نیروهای دولت افغانستان استفاده کرد و طی درگیری‌های هوا به هوا با نیروی هوایی افغانستان و شوروی دو آنتنوف ۲۶، یک آنتنوف ۲۴ و یک سوخوی ۲۵ را سرنگون کردند. همچنین ارتش پاکستان از اف۱۶ خود در سال ۱۹۹۹ در درگیری گارگیل استفاده کرد و در سال ۲۰۰۹ نیز نیروی‌های طالبان در شمال این کشور را بارها مورد حمله قرار داد.
 
شاهین‌های مبارز بلژیک در راه مبارزه با داعش + تصاویر
 
ارتش ترکیه همواره از زمان ورود به خدمت این جنگنده  به خدمت نیروی هوایی این کشور دست به بمباران هوایی کردهای جنوب ترکیه با این جنگنده زده است. در ۸ اکتبر سال ۱۹۹۶ یک فروند میراژ ۲۰۰۰ ارتش یونان طی یک درگیری با داگ فایتر، یک  اف۱۶ دی ارتش  ترکیه را با موشک ماژیک ۲ سرنگون کرد. همچنین طی درگیری داخلی در سوریه،  اف۱۶ ارتش ترکیه یک میل ۸  و یک میگ ۲۳ بی ان ارتش سوریه را در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ در نزدیکی  مرز سوریه با ترکیه هدف قرار داده است.
 


:: برچسب‌ها: داعش، اف 16، بلژیک، ابر سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : جمعه 18 تير 1395
.
در بین تمام هدایایی که شاعران، نویسندگان و هنرمندان برای رهبر انقلاب آماده کرده بودند یک نامه از نوجوان 16 ساله جلب توجه می‌کرد.
 هفته گذشته بود که جمعی از شاعران و هنرمندان به دیدار رهبر انقلاب رفتند و افطار را مهمان ایشان بودند.
 
هر یک از حاضران کتاب شعر، رمان و یا حتی تابلو نقاشی و فیلم برای معظم‌له به همراه داشتند، اما در این میان نامه یک نوجوان در نوع خود جالب توجه بود. در این نامه او به دیدار مشتاقانه با رهبری اشاره می‌کند که دوست داشته با همراه مادر خود در این دیدار حاضر باشد اما...
 
نامه پر مهر یک نوجوان برای رهبر انقلاب +عکس
متن این نامه کودکانه به شرح ذیل است؛
 
به نام خدا
 
سلام به رهبر مهربان، سپهر منصوری هستم، فرزند نویسنده خانم مهناز فتاحی خیلی دوست دارم این نامه را خودتان بخوانید.
 
من از وقتی به دنیا آمدم بیماری قلبی داشتم و تا پنج سالگی چهار عمل جراحی کردم که به طور معجزه ای جان سالم به در بردم. زندگی من از بچگی تا الان که 16 سال سن دارم پر از مشکل های گوناگون بوده و الان هم یکی از تارهای صوتی حنجره‌ام به دلیل آخرین جراحی فلج شده و صدای من مشکل پیدا کرده که امیدوارم با دعای شما معجزه‌ای رخ دهد، البته من همیشه معجزه می بینم و فقط آنها را برای پدرم بازگو می‌کنم چون نباید راجع به آنها چیزی به بقیه بگویم.
 
من وقتی فهمیدم که مادرم به دیدار شما می آید خیلی خوشحال شدم ولی وقتی مادرم گفت تو نمی توانی بیایی حسرت خوردم و تنها درخواست من از شما این است که من را دعوت کنید شما را ببینم.
 
راستی اگر وقت داشتید کتاب «قلب کوچک سپهر» را بخوانید که مادرم آن را راجع به من نوشته است.
 
ببخشید اگر بد خط بودم. خداوند نگهدارتان.


:: برچسب‌ها: رهبرانقلاب , نوجوان , دیدار , جالب ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : دو شنبه 7 تير 1395
.
در لابه‌لای مصاحبه‌ها و خاطرات، به گفتگوی یکی از مسؤولین دفتر مقام معظم رهبری درباره چگونگی تأمین درآمد مالی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بدون استفاده از بیت‌المال برخودیم، اظهاراتی که برای مخاطبین قابل توجه خواهد بود.

حقوق رهبر انقلاب از کجاست؟ قطعا افکار عمومی همیشه به این مسئله که درآمد رهبران سیاسی – معنوی چگونه تأمین می‌شود، فکر خواهند کرد و رهبر انقلاب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

در لا به لای مصاحبه‌ها و خاطرات به گفتگوی یکی از مسؤولین دفتر مقام معظم رهبری برخوردیم، حجت الاسلام احمد مروی معاون ارتباطات حوزه‌ای دفتر مقام معظم رهبری در سال 87، درباره تأمین مالی زندگی رهبر انقلاب می‌گوید: اداره‌ زندگی ایشان عمدتاً‌ یعنی آن قدر که من اطلاع دارم که تا حدی دقیق است‌ بیشتر از نذوراتی است که مردم در مورد حضرت آقا انجام می‌دهند. نذورات می‌آید. برای امام هم (رضوان‌الله تعالی علیه) خیلی نذورات می‌رفت. برای حضرت آقا هم نذورات زیاد می‌آید که نذر شخصی آقا می‌کنند که آقا، زندگی‌شان عمدتاً از همین نذورات اداره می‌شود و از بیت‌المال و از دفتر استفاده نمی‌کنند. از وجوهات که اصلاً هیچ استفاده نمی‌کنند. عمدتاً همین نذورات است.[1]

هم چنین محمد حسین صفارهرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره چگونگی مایحتاج رهبری در خاطره‌ای می‌گوید: رهبر انقلاب اوایل سال ۷۰ به آقای هاشمی گفته بودند که زندگی مردم دارد خیلی سخت می‌شود و گرانی‌ها طاقت مردم را بریده است. من با ادامه سیاست‌هایی که منجر به فقیرتر شدن مردم می‌شود، موافق نیستم. (آن موقع سیاست‌هایی را در قالب حذف یارانه‌ها دنبال می‌کردند)

رهبر انقلاب فرمودند: من مخالفم.

آقای هاشمی گفته بودند یک عده‌ای می‌آیند جوسازی می‌کنند و به شما می‌گویند. شما قبول نکنید. این‌طورها نیست. وضع مردم خوب است.

رهبر انقلاب می گویند: این چیزی که می‌گویم از اینجاست که خانواده خودم برای خرید می‌روند و یافته‌های خودمان است؛ این‌طور نیست که کسی برای ما خبر آورده باشد. فرزند من و خانواده من خودشان می‌روند و خودشان خرید می‌کنند. نان می‌خرند. ماست می‌خرند و می‌فهمند که قیمت امروز نسبت به دیروز عوض‌شده است.

برخی از آقایان مسئول هستند که سال تا سال قیمت و نرخ‌ها دستشان نیستند برای این‌که هیچ‌وقت، تو هیچ مغازه‌ای پیدایشان نشده است و در زندگی عموم مردم نیستند و معلوم است که با این وضع خبردار نیستند. بعضی وقت‌ها برخی خبرنگارهای زرنگ رسانه‌ای هم هستند که گاهی اوقات سؤال می‌کنند که فلان چیز الآن چه قیمتی دارد و طرف مسئول هیچ‌چیز نمی‌داند.

[1] - گفتگو با حجت الاسلام احمد مروی، معاون ارتباطات حوزه‌ای دفتر مقام معظم رهبری منتشر شده در ویژه‌نامه تداوم آفتاب روزنامه جام‌جم در سال 1387.



:: برچسب‌ها: رهبر انقلاب ، حقوق ، حقوق رهبر انقلاب از کجاست ، حقوق رهبر انقلاب چقدر است ، درباره حقوق رهبر انقلاب ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : دو شنبه 7 تير 1395
.
این شب ها یک فرصت طلایی برای خودسازی است.

حمیدرضا سیار کارشناس مذهبی درباره فضیلت شب های قدر اظهار داشت: شب قدر از پرفضیلت ترین شبهایی است که در قرآن صراحتاً به آن اشاره شده است. شبی که خیرات و برکات الهی در آن نازل می شود و مقدرات یک سال ما در آن رقم می خورد.
 
وی افزود: در این شب فرشتگان به اذن خداوند بر زمین نازل می شوند و به بندگان خدا سلام می دهند که این امر نشان دهنده اهمیت شب های قدر است. شب های نوزده، بیست ویک و بیست وسوم ماه مبارک رمضان که احتمال نزول قرآن در یکی از آن شبها محتمل است.
 
این کارشناس ادامه داد: این یک موهبت و فرصت طلایی است که بتوانیم در احوالات خودمان دقیق شویم و اعمالمان را بررسی کنیم و ببینیم تا چه اندازه به خودسازی پرداخته ایم، آیا گره ای از کار کسی باز کرده ایم یا خدای نکرده گره در کار کسی انداخته ایم. با خودمان تسویه حساب کنیم و ببینیم  آیا توسط  ما  حقی ناحق شده است آیا توانسته ایم برای برقراری حق و عدالت گامی برداریم؟ این شب های گرانقدر موقعیتی است که نباید آن را به سادگی از دست داد زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که یک سال دیگر زنده باشیم و شب قدر دیگری را تجربه کنیم.
 
سیار در پایان گفت: در شبی که از هزار ماه بهتر است می توان ره صدساله را یک شبه پیمود و به درجات معنوی بالایی دست یافت. در این شبها اعمالی توصیه شده که برخی مشترک و برخی مخصوص هر شب است؛ خواندن سوره دخان، قرآن به سر گرفتن، خواندن  دعای جوشن کبیر، خواندن دو رکعت نماز برای سلامتی امام زمان (عج) و اعمال خاصه دیگری که در مفاتیح به تفسیر به آن اشاره شده است.


:: برچسب‌ها: شب های قدر ، بندگی ، راز و نیاز ، کارشناس مذهبی ، حق و عدالت ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : دو شنبه 7 تير 1395
.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن بازدید از آمادگاه ناوگان جنوب این یگان گفت: آمادگاه قلب تپنده است و ظرفیتهای آن باید افزایش یابد.
آمادگاه قلب تپنده است، ظرفیتهای آن باید افزایش یابد
 امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی راهبردی و جمعی از معاونتهای این نیرو، از آمادگاه ناوگان جنوب نداجا بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیتهای این آمادگاه قرار گرفتند.
 
در این دیدار ابتدا ناخدایکم منصوری مقدم فرمانده آمادگاه ناوگان جنوب نداجا،ضمن خیر مقدم، به بیان گزارش عملکرد مجموعه آمادگاه پرداخت، و از اقدامات صورت گرفته در جهت آمادرسانی هرچه بهتر به یگانهای رزمی، بهینه سازی روش های تعمیر و نگهداری، وضعیت بیمارستان و دیگر فعالیتهای گسترده این آمادگاه سخن گفت.
 
در ادامه فرماندهی نیروی دریایی راهبردی در سخنانی با اشاره به اهمیت فعالیتهای آمادی و پشتیبانی گفت: آمادگاه قلب تپنده است و ظرفیتهای آن باید افزایش یابد.
 
وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای صورت گرفته افزود: فعالیتهای خوبی صورت گرفته، اما نباید به همین بسنده کرد، باید علمی کار کرد، باید با آینده نگری و اصولی کار کرد، نباید از نواقصات غافل شد و باید در جهت رفع آن کوشید.
 
دریادار سیاری در بخش پایانی سخنانش خاطر نشان کرد: به بازدید ها با دید مثبت بنگرید، که تجربه نشان داده در همین بازدیدها بسیاری از نواقص و شناسایی و رفع شده است.
 


:: برچسب‌ها: نیروی دریایی ، امیر سیاری ، بازدید ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : یاسین هاشمی
ت : دو شنبه 7 تير 1395
.

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی